Het adres voor sportkleding

Ajewe All Sports Company

Hallo, mijn naam is Johan Urbanus eigenaar van Ajewe All Sports Company, hét adres voor al je baseball en softball kleding.

Ik heb zelf een lange geschiedenis in de Nederlandse topsport. Ik kom uit het beroemdste Nederlandse honkbalgeslacht van de afgelopen eeuw en heb zelf jarenlang op topniveau gesport. Mijn kennis van topsport en het verenigingsleven maakt dat Ajewe All Sports Company bijzonder goed gekwalificeerd is om ‘op-maat advies’ te leveren wanneer het gaat om sportkleding voor individuen en sportverenigingen.

  • Producten van topkwaliteit
  • Beste klantenservice
  • 30-dagen-geld-terug garantie

Honkbal geschiedenis

cms-img

Kennis van transport en logistiek.

Met mijn bedrijf Fast Solutions lever ik transport- en koeriersdiensten aan bedrijven en particulieren in heel Nederland. De combinatie van deze twee bedrijven maakt dat Ajewe All Sports Company zowel uitblinkt in kwaliteit als in service en verzending.

Afspraak is afspraak

In het kort komt het erop neer dat we snel handelen, geen afspraken maken die we niet na kunnen komen, graag persoonlijk contact hebben met onze (toekomstige) klanten en altijd uitstekende service verlenen en daar trots op zijn.

Ajewe All Sports Company

Met Ajewe All Sports Company wil ik de samenwerking aangaan met sportverenigingen. Ik geloof dat samenwerking leidt tot betere resultaten voor alle betrokkenen. Ben jij verantwoordelijk voor kleding binnen jouw (sport)vereniging? Heb je behoefte aan gepersonaliseerde sportkleding voor jouw team of vereniging? Graag bespreek ik met je wat we samen kunnen doen.

Tot snel!

My favorite products.

No favorite products have been determined just yet.

favorite_border 0