Hardloopgroepen - Hardlopen in Heemstede

Ajewé Run & Walk start in het najaar hopelijk weer met twee nieuwe loopgroepen

Heren hardloopgroepAjewe Run & Walk gaat in 2015 wederom van start met 2 loopgroepen.
Een beginnersgroep en een gevorderden groep.

De beginnerscursus hardlopen is voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met hardlopen, maar er op een verantwoorde en gezonde manier mee wil starten.

Het doel is om na 10 weken 30 minuten te kunnen hardlopen, waarbij de afstand niet belangrijk is!
Het belangrijkste is dat u blessurevrij blijft. Daar zal tijdens de cursus dan ook bijzondere aandacht aan worden besteed door middel van voorlichting, looptechniek en heel rustig lopen.

De cursus zal gegeven en begeleid worden door Simone Brouwer, een professionele looptrainster die al meer dan 5 jaar looptrainingen geeft.
    
Bij voldoende deelname zal er in september gestart worden vanaf Ajewe Sport aan de Raadhuisstraat te Heemstede richting het Groenendaalse bos. Duur training 75 minuten.
Na afloop is er koffie of thee.

Gedurende de cursus krijgt u tevens een kortingspas voor uw aankopen bij Ajewe Sport met 20% korting.

De gevorderdengroep, is voor iedereen die 30 minuten aaneengesloten kan hardlopen.

Eerst een warming up met aansluitend een looptechniek oefening. Daarna de kern van de training, elke keer verschillend, en er wordt geëindigd met een cooling-down.Dames hardloopgroep

Het motto is: Samen-uit-samen-thuis!

Deze trainingen worden gegeven door Henny Tiben, een professionele looptrainer die al meer dan 25 jaar loopervaring heeft( zie zijn website www.htmassage.nl).

Ook hier duren de lessen 75 minuten, is er koffie of thee na afloop en een kortingspas van Ajewe Sport voor uw aankopen met 20% korting.

Prijzen voor deze cursussen bedraagt  € 75,00. Aanvangstijd: 19.30 uur

Inlichtingen en informatie:

Bel of mail met Nick Schoenmaker van Ajewe Sport
023 5283213  -  06 24206063  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.